Home Reizen 2006 : Luxemburg
10
Dec
2006
2006 : Luxemburg PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Ivo Schoeters   
Inhoudsopgave
2006 : Luxemburg
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Alle pagina's

 Hier vind je de verslagen die door de diverse vrijwilligers werden neergepend als dagboek van onze concertreis naar Luxemburg. Voor wie er bij was wellicht een leuke herinnering, voor de anderen een verslag waar lang niet alles in staat. Veel leesgenot.

 

 

 

Vrijdagavond 02 juni 2006


Vrijdagavond 17 uur – parking Hardware De Schutter in Reet. Het zonnetje schijnt aangenaam als onze reisbus zich voorzichtig parkeert. Stelselmatig arriveren alle reizigers met pak en zak. Onder leiding van een paar handige helpers wordt de bus ingeladen. Het is wel wat passen en meten, want een harmonie heeft tenslotte meer gerief bij dan enkel een valies of reistas.
Om stipt 18 uur wordt het startsein gegeven en vertrekken we naar onze bestemming. Dankzij het goede humeur van iedereen zit de sfeer er onmiddellijk in en wordt er heel wat afgelachen. Bij aankomst in hotel Pappelhof (Weidenbach) worden we direct verwelkomd met een drankje. Het aanduiden van de kamers en versjouwen van de bagage verloopt, dankzij onze reisleiders, in een vlot tempo. Zo heeft iedereen die wenst nog de gelegenheid even in de gelagzaal te verpozen, alvorens een zalig bed op te zoeken. Ons weekend kan beginnen.

Liliane


Laatst aangepast op woensdag 21 mei 2008 22:06